فهرست مطالب

تولید شیشه با کربنات سدیم 50 کیلویی

مقدمه

در این مقاله می خواهیم به بررسی روند تولید شیشه با کربنات سدیم 50 کیلویی بپردازیم. کربنات سدیم یک ترکیب شیمیایی غیر آلی است.این ماده به عنوان خاکستر سودا شناخته می شود. کربنات سدیم در واقع نمک سدیم اسید کربنیک است .که به عنوان یکی از مهمترین مواد صنعتی در تولید شیشه با کربنات سدیم 50 کیلویی شناخته می شود. و به طور وسیعی در تولید شیشه ، نمک ‌های سدیم و محصولات قلیایی به کار می‌رود.

این ماده در کانسارهای بزرگ طبیعی کشف و در وایومینگ استخراج می شود. همچنین از آب نمک دریاچه  (با سایر مواد شیمیایی) بازیابی می شود. شرکت کربنات ایران یکی از برجسته ترین و معتبرترین شرکتهای مواد شیمیایی در زمینه فروش کربنات سدیم 50 کیلویی می باشد. که با همکاری شرکت آب اکسیژنه ایران ، شرکت متانول ایران و شرکت استیک ایران در زمینه تامین مواد اولیه شیمیایی فعالیت می نماید.

کربنات سدیم سبک و سنگین مواد اولیه مورد نیاز اکثر صنایع بزرگ و کوچک بوده که تهیه و تامین آن جزو اولویتهای این شرکت می باشد. که نسبت به تهیه مستمر و مداوم آن اقدام نموده و این محصول را در اختیار صنایع مربوطه قرار می دهد. شرکت کربنات ایران با تهیه این ماده از برندهای معتبری چون کاوه سودا و کربنات سمنان نسبت به تامین مستمر و مداوم کربنات سدیم اقدام کرده و تمامی انبارهای خود را از کربنات سدیم سبک و سنگین  موجود نموده است.

و با دایر نمودن شعب متعدد در شهرهای مختلف به ویژه شهرهای تهران و تبریز اقدام به تامین و فروش کربنات سدیم سبک و سنگین در سطح کشور نموده است. با افزایش تولید شیشه با کربنات سدیم 50 کیلویی ، تقاضا برای خرید کربنات سدیم نیز روندی صعودی را شاهد می باشد. لذا تولیدکنندگان میزان ظرفیت تولید خود را افزایش داده و شرکت ‌کربنات ایران نیز نسبت به تامین و توزیع آن اقدام می نماید.

با توجه به تولید شیشه با کربنات سدیم 50 کیلویی ، یکی از مهمترین هدف ‌های این شرکت تهیه و تامین محصولات با کیفیت و با قیمتی مقرون به صرفه می ‌باشد. و توانسته است کربنات سدیم ۵۰ کیلویی را به صورت عمده و خرده با قیمتی مناسب و کیفیتی استاندارد تهیه و تامین کرده و در اختیار مصرف کنندگان و خریداران قرار دهد.

 

نحوه تولید شیشه با کربنات سدیم 50 کیلویی

در این بخش نیز به بررسی نحوه تولید شیشه با کربنات سدیم 50 کیلویی خواهیم پرداخت. از مهمترین کاربردهای کربنات سدیم استفاده از آن در تهیه و تولید شیشه می ‌باشد. از جمله مواد اولیه ‌ای که در تولید شیشه مورد استفاده قرار می ‌گیرند. می توان به کربنات سدیم و اکسید کلسیم اشاره کرد.. این مواد در تولید شیشه به دلیل کاهش دادن دمای تولید شیشه کاربرد دارند.

در تولید شیشه با کربنات سدیم 50 کیلویی ، هر چه قدر به دمای کوره بالاتری برای تولید شیشه نیاز باشد. هزینه تولید آن بیشتر خواهد بود. اکسید منیزیم یا آلومینیوم نیز برای افزایش مقاومت شیشه در تولید آن مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

تولید شیشه با کربنات سدیم 50 کیلویی

تولید شیشه با کربنات سدیم 50 کیلویی

 

 

انواع کربنات سدیم قابل عرضه توسط شرکت کربنات ایران

 

 

 

خرید کربنات سدیم سبک 50 کیلویی مراغه

خرید کربنات سدیم سبک 50 کیلویی مراغه

 

 

 

مواد اولیه مورد استفاده در ساخت شیشه

۱) ماده اولیه تولید شیشه سیلیس است که به عنوان کوارتز نیز شناخته می شود. هرچه میزان ناخالصی سیلیس کمتر باشد، شیشه شفاف تری تولید خواهد شد. اگر امکان تهیه سیلیس خالص وجود نداشته باشد و سیلیس دارای ناخالصی آهن باشد. می توان با افزودن مقداری اکسید منگنز ، از تاثیر رنگ آن جلوگیری به عمل آورد. یا اگر مایلید شیشه سبز تولید کنید. آهن موجود در آن را حفظ کنید.

۲) در تولید شیشه با کربنات سدیم 50 کیلویی ، کربنات سدیم (سودای شستشو) و اکسید کلسیم (آهک) به همراه سیلیس باعث کاهش دمای لازم برای تولید شیشه می شود. و اجازه می‌دهد آب از شیشه عبور کند.

۳) در فرآیند تولید شیشه با کربنات سدیم 50 کیلویی ، اکسید منیزیم یا آلومینیوم نیز می تواند اضافه شود. تا شیشه تولید شده با دوام تر باشد. به طور کلی این مواد افزودنی از 26 تا 30 درصد ترکیب فراتر نمی روند.

۴) استفاده از مواد شیمیایی دیگر برای هدفهای مختلف نیز در تولید شیشه رایج می باشد. به طور مثال یکی از این افزودنی ها برای تولید شیشه های تزئینی ، اکسید سرب است که باعث به وجود آمدن شیشه کریستال و نرمی می شود. اکسید سرب نقطه ذوب را کاهش می دهد.

۵) استفاده از اکسید فلزات برای ایجاد رنگهای متفاوت در شیشه نیز یک روند متداول است. اکسید فلزات را به ترکیب اولیه اضافه میکنند تا رنگ دلخواه بدست آید. برای مثال افزودن فلزات زیر به شیشه رنگ آن را تغییر می دهد.

* اضافه کردن اکسید آهن باعث سبز رنگ شدن شیشه می شود.

* افزودن اکسید مس با درصدهای مختلف باعث تولید شیشه زرد ، قهوه ای ، فیروزه ای ، سیاه و سفید می شود.

* افزودن نیکل ، در غلظت های مختلف ، باعث به وجود آمدن رنگ های آبی ، بنفش یا سیاه می شود.

* افزودن طلا ، در غلظت های بسیار کم (حدود ۰٫۰۰۱٪) ، شیشه ای به رنگ روبی تولید می کند. حتی در غلظت های پایین تر ، قرمز ملایم تری تولید می شود.

* سلنیوم یکی دیگر از مواد افزودنی مهمی است که برای ایجاد شیشه صورتی و قرمز مورد استفاده قرار می گیرد.

* ترکیبات نقره (به ویژه نیترات نقره) به عنوان ماده اصلی برای تولید رنگ شیشه زرد هستند. این ترکیبات می توانند طیف رنگی از نارنجی مایل به قرمز تا زرد را تولید کنند.

* اضافه کردن گوگرد، همراه با نمک های کربن و آهن، می تواند شیشه های زردرنگ را از طیف زرد تا تقریبا سیاه به وجود آورد.

* افزودن کلسیم یک رنگ عمیق زرد می توان تولید کرد.

* اضافه کردن تیتانیوم شیشه زردِ قهوه ای تولید می کند.

* اورانیوم (۰٫۱٪ تا ۲٪) می تواند برای تولید شیشه ای به رنگ فلورسنت زرد یا سبز اضافه شود.

 

روش تولید شیشه با کربنات سدیم 50 کیلویی

۱) در این بخش نیز می خواهیم به معرفی روش تولید شیشه با کربنات سدیم 50 کیلویی بپردازیم. این مرحله تقریباً مهمترین‌ مرحله در ساخت و تولید شیشه است. در این مرحله مواد اولیه ‌ای که قرار است در ساخت بلور و کریستال استفاده شود. وارد کوره می‌شوند تا ذوب شوند. قبل از ورد مواد به کوره باید فرآیند اختلاط (مخلوط کردن) صورت بگیرد. و به عبارتی کلیه‌ی مواد باید تقریباً با هم ذوب شود و نهایتا یک ماده‌ی مذاب همگن تولید شود.

حباب داخل این ماده باید به صورت کامل خارج شود تا بلور تولید شده کیفیت قابل قبولی داشته باشد. مجموعه‌ مواد اولیه در بازه‌ی دمایی 600 الی 900 درجه‌ی سانتی گراد شروع به ذوب شدن می‌ کنند. و در این دما به دلیل فرآیند ذوب و شکل‌ گیری برخی واکنش‌ های شیمیایی ، گازهایی مانند دی ‌اکسید کربن و دیگر گازها آزاد می ‌شوند. در فرآیند تولید شیشه با کربنات سدیم 50 کیلویی،  این گازها دلیل اصلی ایجاد حباب در شیشه هستند.

۲) در این مرحله از تولید شیشه با کربنات سدیم 50 کیلویی ، از مواد شیمیایی شامل کلرور سدیم ، سولفیت سدیم و آرسنیک اکسید برای خارج کردن حباب از داخل مخلوط مذاب استفاده می شود. پس از خروج کامل حباب‌ ها ، مخلوط هموژنه ( ترکیبات اولیه در همه جای مخلوط یکسان باشد) می شود. دمای ترکیب به تدریج بالا می‌رود تا در نهایت به 1300 الی 1400 درجه سانتی‌گراد برسد.

شیشه‌ مذابی که در این دما به دست آمده است تصفیه می ‌شود. در این مرحله از تولید شیشه با کربنات سدیم 50 کیلویی ، باید سرباره ‌ای که در داخل ماده‌ مذاب و روی سطح آن تولید شده است به دقت حذف شود.

۳) این مرحله بعد از تصفیه انجام می گیرد و فرآیند سرد شدن نام دارد. در مرحله‌ی اول فرآیند سرد شدن دمای شیشه حدود 200 الی 300 درجه سرد شده و به دمای 1100 درجه سانتی‌گراد می ‌رسد. دلیل این کاهش دما رسیدن به گرانروی مطلوب برای شکل‌دهی است. در این مرحله ماده‌ای که به دست آمده است برای تولید بلور و کریستال مناسب است.

و می‌تواند برای تولید بلور و کریستال مورد استفاده قرار بگیرد. شیشه‌ مذاب برای ایجاد و شکل‌ دهی ظروف مورد نظر وارد قابلی که هوا به آن تزریق شده است می‌شود. و شکل اولیه به دست می ‌آید. در نظر داشته باشید که این پایان مرحله‌ شکل دهی شیشه نیست. در این حالت در حالی که هنوز شیشه داغ است.

قالب تکان داده می ‌شود و مجدداً به داخل قالب هوا تزریق می ‌شود تا شکل نهایی ظرف مورد نظر به دست آید.

۴) این مرحله به آرامی انجام می‌گیرد و مرحله شکل دهی به ماده مذاب و ساخت ظروف با شکل دلخواه است.  در این مرحله ظروف بلور و کریستال تولید شده به مقاومت مناسبی می‌رسند تا از شکست زودهنگام آن ‌ها جلوگیری شود.

 

 

 

خرید کربنات سدیم سبک 50 کیلویی سمنان

خرید کربنات سدیم سبک 50 کیلویی سمنان